Niet gecategoriseerd

Je website beter vindbaar maken met SEranking

Je wilt je website beter vindbaar maken. Grote kans dat je eigenlijk geen idee hebt waar je moet beginnen.

Om op een goede manier aan de slag te gaan met internet marketing is het belangrijk om goede hulpmiddelen in te schakelen. De meeste internet marketeers gebruiken een aantal tools omdat elke tool beter is dan de andere tool in bepaalde onderdelen.

Één van zo’n tools is SEranking en die ga ik uitleggen in dit artikel.

Concurrentieonderzoek

Een hele goede manier om beter gevonden te worden met je website is door af te kijken bij je concurrenten. En dan moet je je wel echt richten op je online concurrenten. Soms zijn je online concurrenten websites waar je nog nooit van gehoord hebt. In SEranking is het heel makkelijk om jouw online concurrenten op te zoeken. Je kunt simpelweg een zoekterm laten analyseren en de tool zal je binnen een paar seconde laten zien welke websites er bovenaan staan. Je kunt dan ook weer op een website klikken en zo alle zoekwoorden laten weergeven waarop de website scoort. Hierbij laat de tool zien hoe vaak er maandelijks naar gezocht wordt en geeft een inschatting van hoe moeilijk het voor jou zal zijn om hoog te scoren.

Als je het mij vraagt is dit een geniale functie van SEranking.

Zoekwoordenonderzoek

Een goede internet marketingstrategie begint met een ijzersterk zoekwoordenonderzoek. Ook daar is SEranking een goede tool voor. Je voert een zoekterm in, klikt op analyseren en krijgt al vrij snel te zien hoe vaak er maandelijks gezocht wordt naar de zoekterm. Je krijgt ook te zien hoe moeilijk het volgens SEranking is om hoog te scoren op de zoekterm. Ook laten ze zien wat de CPC zal zijn wanneer je met deze zoekterm gaat adverteren in Google Ads.

Backlinks

Rapportages

On page SEO controle

SERP analyzer

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Om met je website goed gevonden te worden zijn 3 dingen belangrijk: een technisch goede website, goede content en off page (links die naar jou website gaan). Bij al deze 3 zaken is SEranking een prima tool die je goed kan ondersteunen

In dit artikel leg ik je uit wat je allemaal kunt met SEranking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *